Våre varemerker

Hånden. Et av naturens største undre og det som gjør oss mennesker i stand til å utføre de mest fantastiske ting. Hjelpende hender, helbredende hender, flittige hender, unike hender. Alle beskyttet av hansker fra Granberg.

Granberg®

Vårt eget signaturmerke. Utviklet gjennom årelang erfaring og det setter fortsatt standard. Et bredt spekter hansker for jobben som venter. Et merke i stadig utvikling fra tradisjonell beskyttelse til de siste innovasjoner innen stoffer og materialer.

Hanskeklips, klypefeste
Hanskeklips, beltefeste
Matgodkjente flerbrukshansker
Monteringshansker
Berøringsskjermkompatible monteringshansker

EX®

Hanskene du legger merke til! Med den lett gjenkjennelige hi-viz grønnfargen er hanskene en fryd for både øyne og hender. EX er hanskene for generell beskyttelse i spesiell utførelse. Laget i syntetisk lær og fri for krom er dette arbeidshanskene dine hender vil strekke seg etter. Du vil elske eksklusive EX! 

Berøringsskjermkompatible monteringshansker EX<sup>®</sup>
Berøringsskjermkompatible Monteringshansker vinter EX<sup>®</sup>
Monteringshansker EX<sup>®</sup>
Monteringshansker vinter EX<sup>®</sup>
Berøringsskjermkompatible monteringshansker EX<sup>®</sup>

Bamboo®

Bambus. En gave fra naturen som sikrer selv den mest følsomme hud. Mykere enn bomull puster denne hansken arbeidsglede og beskyttelse. Nydelig å ha på nydelig å ta på. Denne miljøvennlige hansken er en naturlig vinner.

Monteringshansker Bamboo<sup>®</sup>
Hagehansker
Eksemhansker til barn, Bamboo<sup>®</sup>
Eksemhansker Bamboo<sup>®</sup>

Chemstar®

Hanske og hånd i perfekt kjemi! Frihet til å jobbe bekymringsløst og sikkert med kjemikalier. Chemstar er det klare førstevalget for beskyttelse mot kjemiske stoffer. De finnes både som engangs og flerbrukshansker. Chemstar, kjemisk fri for kompromisser.

Kjemikaliehansker i vinyl/PVC vinter Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i vinyl/PVC Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i lateks Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikalieresistente latekshansker Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i nitril Chemstar<sup>®</sup>

Protector®

Tøffe oppgaver? Risikable operasjoner? Få jobben gjort med Protector! Vi er stolte av å presentere vår tøffeste hanske! Denne tåler tøff behandling, har svært god slitestyrke og den beste kuttbeskyttelsen i sin klasse. Du kjenner det er riktig med en gang disse hanskene kommer på. Protector, navnet sier alt. 

Kuttbestandige hansker Protector
Kuttbestandige innerhansker Protector
Kuttbestandige innerhansker Protector
Monteringshansker med kuttbeskyttelse
Skjærebestandige hansker Protector

Magic Touch®

Elastisk, følsom og myk som silke. Hansken som lar deg føle alle detaljer. Magic touch kommer i tynn pudderfri nitril for ekstra følsomt grep. Et bredt utvalg gjør det enkelt å velge riktig hanske til hver oppgave. For oppgavene der fingerfølelse er avgjørende, velger du Magic Touch.

Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>

Black Diamond

Den svarte diamanten er et symbol for rå styrke, flott håndverk, ekthet og ærlighet. Vann og olje er ingen match for Black Diamond. Belegg i håndflate og på fingertupper sørger for å støte væskene bort. Jobb hardt, belønn deg selv med en diamant.

Monteringshansker Black Diamond
Monteringshansker Black Diamond vinter

Powerfit®

Det handler om grep, om fingerfølelse, om trygghet. Powerfit® er vår stolte multitasker! Denne hansken løser en mengde oppgaver og er samtidig komfortabel å ha på og skånsom mot miljøet. Vi har lagt til solid slitestyrke for å sikre deg en hardfør og varig partner. Powerfit® er følelse, Powerfit® er fleksibilitet, Powerfit® er fast grep!

Kozane®

Kozane® er et innovativt høyteknologisk materiale med bedre skjære-, slitasje- og slashmotstand enn noe annet tekstil eller stoff i sin klasse. Samtidig er det mykt og fleksibelt nok til å kunne brukes i verneklær, uten at man føler at man har på seg en rustning.

Kozane® Soft Armour Textile
www.kozaneprotection.com

Vis mer