Våre varemerker

Hånden. Et av naturens største undre og det som gjør oss mennesker i stand til å utføre de mest fantastiske ting. Hjelpende hender, helbredende hender, flittige hender, unike hender. Alle beskyttet av hansker fra Granberg.

Granberg®

Vårt eget signaturmerke. Utviklet gjennom årelang erfaring og det setter fortsatt standard. Et bredt spekter hansker for jobben som venter. Et merke i stadig utvikling fra tradisjonell beskyttelse til de siste innovasjoner innen stoffer og materialer.

Hanskeklips, klypefeste
Hanskeklips, beltefeste
Matgodkjente flerbrukshansker
Monteringshansker, Oeko-Tex<sup>®</sup> 100-godkjent
Berøringsskjermkompatible monteringshansker

EX®

Hanskene du legger merke til! Med den lett gjenkjennelige hi-viz grønnfargen er hanskene en fryd for både øyne og hender. EX er hanskene for generell beskyttelse i spesiell utførelse. Laget i syntetisk lær og fri for krom er dette arbeidshanskene dine hender vil strekke seg etter. Du vil elske eksklusive EX! 

Berøringsskjermkompatible monteringshansker EX<sup>®</sup>
Berøringsskjermkompatible Monteringshansker vinter EX<sup>®</sup>
Monteringshansker EX<sup>®</sup>
Monteringshansker vinter EX<sup>®</sup>
Berøringsskjermkompatible monteringshansker EX<sup>®</sup>

Bamboo®

Bambus. En gave fra naturen som sikrer selv den mest følsomme hud. Mykere enn bomull puster denne hansken arbeidsglede og beskyttelse. Nydelig å ha på nydelig å ta på. Denne miljøvennlige hansken er en naturlig vinner.

Monteringshansker Bamboo<sup>®</sup>
Hagehansker
Eksemhansker til barn, Bamboo<sup>®</sup>
Eksemhansker Bamboo<sup>®</sup>

Chemstar®

Hanske og hånd i perfekt kjemi! Frihet til å jobbe bekymringsløst og sikkert med kjemikalier. Chemstar er det klare førstevalget for beskyttelse mot kjemiske stoffer. De finnes både som engangs og flerbrukshansker. Chemstar, kjemisk fri for kompromisser.

Kjemikaliehansker i vinyl/PVC Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i vinyl/PVC vinter Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i vinyl/PVC Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i vinyl/PVC Chemstar<sup>®</sup>
Kjemikaliehansker i lateks Chemstar<sup>®</sup>

Protector®

Tøffe oppgaver? Risikable operasjoner? Få jobben gjort med Protector! Vi er stolte av å presentere vår tøffeste hanske! Denne tåler tøff behandling, har svært god slitestyrke og den beste kuttbeskyttelsen i sin klasse. Du kjenner det er riktig med en gang disse hanskene kommer på. Protector, navnet sier alt. 

Kuttbestandige hansker Protector, Oeko-Tex<sup>®</sup> 100-godkjent
Kuttbestandige innerhansker Protector
Kuttbestandige innerhansker Protector
Kuttbestandige innerhansker Protector
Monteringshansker med kuttbeskyttelse, Oeko-Tex<sup>®</sup> 100-godkjent

Magic Touch®

Elastisk, følsom og myk som silke. Hansken som lar deg føle alle detaljer. Magic touch kommer i tynn pudderfri nitril for ekstra følsomt grep. Et bredt utvalg gjør det enkelt å velge riktig hanske til hver oppgave. For oppgavene der fingerfølelse er avgjørende, velger du Magic Touch.

Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>
Engangshansker Magic Touch<sup>®</sup>

Black Diamond

Den svarte diamanten er et symbol for rå styrke, flott håndverk, ekthet og ærlighet. Vann og olje er ingen match for Black Diamond. Belegg i håndflate og på fingertupper sørger for å støte væskene bort. Jobb hardt, belønn deg selv med en diamant.

Monteringshansker Black Diamond, Øko-Tex<sup>®</sup> 100-godkjent
Monteringshansker Black Diamond vinter, Øko-Tex<sup>®</sup> 100-godkjent

Powerfit®

Det handler om grep, om fingerfølelse, om trygghet. Powerfit® er vår stolte multitasker! Denne hansken løser en mengde oppgaver og er samtidig komfortabel å ha på og skånsom mot miljøet. Vi har lagt til solid slitestyrke for å sikre deg en hardfør og varig partner. Powerfit® er følelse, Powerfit® er fleksibilitet, Powerfit® er fast grep!

Kozane®

Kozane® er et innovativt høyteknologisk materiale med bedre skjære-, slitasje- og slashmotstand enn noe annet tekstil eller stoff i sin klasse. Samtidig er det mykt og fleksibelt nok til å kunne brukes i verneklær, uten at man føler at man har på seg en rustning.

Kozane® Soft Armour Textile
www.kozaneprotection.com

Vis mer