Om Granberg

Med mer enn  60 års erfaring med å beskytte arbeidstakere under utfordrende norske klimaforhold, har Granberg produsert og solgt arbeidshansker i mange deler av verden.

Vårt oppdrag er å tilby riktig håndbeskyttelse gjennom nærhet, respons, kunnskap og teknologisk innovasjon.

Vi har et utvalg av mer enn 250 typer vernehansker, designet for å beskytte arbeidere i ulike bransjer, inkludert næringsmiddelindustrien og helse.

Våre produkter er konstruert, designet og produsert ved hjelp av den nyeste teknologien og de mest avanserte materialene som er tilgjengelige.

Uansett hva jobbens natur innebærer eller utfordringer den gir, er vi forpliktet til å hjelpe deg med å finne den beste håndbeskyttelsen for dine behov.

Om Granberg

Kvalitet og innovasjon

Våre varemerker dekker et bredt spekter av bruksområder. Uansett hva jobben din går ut på, og når det er behov for håndbeskyttelse, vil hanskene fra oss gi deg en bekymringsløs arbeidsdag. Tung og lett industri, olje- og gass, bygg og anlegg, fiskeri, næringsmiddelindustri, og helsevesenet er bare noen av markedene vi dekker. Vi utvikler og forbedrer kontinuerlig produktene våre for å møte de krevende markedskravene og kundenes stadig skiftende behov.

Vår innsats for å bli ledende innen design og utvikling har gitt oss internasjonal anerkjennelse. Granberg AS er den stolte vinneren av den prestisjetunge Red Dot designprisen i to år på rad, 2015 og 2016, og igjen i 2022.

Erfaring og kunnskap

Med over 60 års erfaring besitter vi en unik produktkunnskap og ekspertise, som kommer våre kunder til gode. Trygge hender, i hansker levert av Granberg, har helt siden starten vært vårt mål.

Vårt ansvar

Granberg AS tar ansvar. Slik vi ser det, er miljøarbeid og etisk handel viktig for vår hverdag og avgjørende for vår morgendag. Sammen med våre partnere jobber vi kontinuerlig for å nå nye miljømål. Miljø og etisk handel er en naturlig del av vår bedriftskultur.

Granberg AS har AAA kredittrating

Granberg AS har AAA kredittrating

AAA er den høyeste kredittvurderingen Bisnode tilbyr, og gis kun til private aksjeselskaper som har vist stabilitet over tid, med evnen til å takle både høy- og lavkonjunktur.

 

Sedex

Sedex

Hos Granberg fremmer vi anstendig arbeids- og miljøstandarder i våre leverandørkjeder. Vi samarbeider tett med våre leverandører og forretningspartnere for å nå dette målet. For ytterligere å støtte dette målet har Granberg vært medlem av Sedex siden 2021.

Sedex er en av verdens ledende leverandører av etisk handel, som jobber for å forbedre arbeidsforholdene i globale forsyningskjeder. Medlemsorganisasjonen tilbyr praktiske verktøy, tjenester og et fellesskapsnettverk for å hjelpe bedrifter med å forbedre sin ansvarlige og bærekraftige forretningspraksis og å gjøre ansvarlige innkjøp.

Som Sedex-medlem kan vi kartlegge forsyningskjeden vår, identifisere leverandører med høyere risiko og be dem om å ha en sosial-etisk revisjon. Vi kan deretter samarbeide med leverandørene våre for å forbedre deres forretningspraksis for å skape trygge arbeidsforhold i regionene hvor vi kjøper inn i fra.