Fornøyde kunder

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder. Det er tilbakemeldingene fra brukerne av våre produkter som inspirerer oss til å hele tiden videreutvikle både vår organisasjon og våre varemerker. Her deler noen av våre kunder sine erfaringer:

- Kompetanse og påvirkning

Gjennom de 25 årene vi har samarbeidet med Granberg, har de levert gode produkter og høy kunnskap. Vi får positive tilbakemeldinger på Granberg sine produkter fra de som bruker hanskene daglig. I tillegg opplever vi at vi i dialog med bedriften kan påvirke produktene til å bli enda bedre.

Eirik Talge
Selger hos Premiere Produkter, Norge

Premier produkter

- God pris og riktig produkt

Granberg leverer gode produkter, til en god pris. Alltid med mål å finne riktig produkt til våre kunder. De gir fyldig produktinformasjon, har kurs/ opplæring hos kunde, og gir god oppfølging. Vi opplever økt salg med en slik kompetanse!

Øyvind Svihus
Key Account Manager hos Tess Rogaland, Norge

Tess

- Et miljøvennlig konkurransefortrinn

Granberg sine produkter kjennetegnes av høy håndverksmessig kvalitet. Sammen med biologisk nedbrytbare materialer, gir det mindre slitasje og økt miljøgevinst. Produktene Granberg leverer, hjelper Tonex å åpne nye markeder og gir oss mulighet til å nå også de mest krevende kundene. Granbergs moderne og åpne lederstil gir mulighet for påvirkning og gjensidig samarbeid. For oss betyr det forutsigbarhet, økt salg og fornøyde kunder.

Lukasz Kubik
Managing Director hos Tonex, Poland

Tonex

- Pålitelighet og utvalg

Vi har hatt et nært og godt samarbeid med Granberg gjennom hele vår bedrifts historie. Granbergs solide kompetanse og konkurransedyktige priser er avgjørende suksessfaktorer for det vi leverer videre. Bredt vareutvalg og rask problemløsning bidrar til et meget godt kundeforhold.

Helge Svendsen
Avdelingsleder hos Kyvik Industrivarehuset AS, Haugesund

Kyvik logo