Finn ut mer om våre prisvinnende produkter

Vinnere av Red Dot Award: Produktdesign 2022

Design møter ytelse og funksjonalitet

Red Dot Design Award er et internasjonalt anerkjent kvalitets- og designstempel med en historie som strekker seg over mer enn 60 år. Etter å ha vunnet prisen i 2015 (Granberg® 9001 og 9002 hanskene) og igjen i 2016 (Granberg®5501 hanskene), gikk Granberg nok en gang seirende ut i år fra en sterk gruppe deltakere som vitner om det ekstraordinære nivået på vårt produktdesign og vant Red Dot Award: Produktdesign 2022 for tre av våre kutt- og slagbestandige hansker under varemerket: EX® by Granberg.

  • EX® 4999W – Kutt-, støt- og vannbestandige vinterhansker EX® by Granberg med MicroSkin Shield®- og Protex®-membran.
  • EX® 3260 – Kutt-, støt- og vannbestandige hansker EX® med håndflate i geiteskinn, Spandex®-håndbak, TPR-støtbeskyttelse, ProTex®-membran og et tynt nettingfôr i polyester.
  • EX® 3270W – Kutt-, støt- og vannbestandige vinterhansker EX® med håndflate i geitskinn, Spandex®-håndbak, TPR-støtbeskyttelse, ProTex®-membran og vinterfôr.

Red Dot Family 2022

 

EX® 4297W har vært en meget vellykket hanske over lang tid, og på grunn av de siste kravene i markedet utviklet produktet seg gjennom årene til den nåværende Red Dot-vinneren EX® 4999W, i tråd med krav fra et norsk, nasjonalt olje og gass-selskap.

EX® 3260 og EX® 3270W ble utviklet som en løsning for en kutt- og slagbeskyttende hanske med geiteskinn for oljeindustrien og andre miljøer. Geiteskinn er ekstremt pustende og mykt, og ingenting annet kan erstatte det med tanke på komfort.

Foruten å levere topp kvalitet og beste produktytelse, fortsetter vi å flytte grensene innen design ved å tilby våre kunder det beste som finnes i håndbeskyttelse uten å gå på kompromiss med komfort, grep eller funksjonalitet. Suksessen til Granbergs produktutvikling og produktportefølje er et resultat av engasjementet til vårt erfarne forsknings- og utviklingsteam og våre nære kunderelasjoner. 

Vinnerhanskene er alle designet internt av vårt eget designteam.

 

Om EX® by Granberg -serien

EX® står for EXsemplarisk, EXstrem og EXsepsjonell. EX® by Granberg er en serie vernehansker med høy ytelse, laget av sterkt syntetisk materiale eller geiteskinn i førsteklasses kvalitet for å få fram en eksklusiv følelse, og dessuten med irrgrønne detaljer for ekstra synlighet.

Egnet for: ekstreme arbeidsforhold innen olje- og gassindustrien, boring, utvinning og raffinering, shipping, trålere, gruvedrift, riving, rigging, tung konstruksjon, og annen relatert industri med svært høye krav til håndbeskyttelse, eller for utendørs arbeid utført i kaldt og/eller vått vær med fare for kutt- og støtskader.