Snow covered norwegian fjords

VÅRT ANSVAR

Vi er forpliktet til å lykkes med å implementere helse og sikkerhet, miljøinitiativer, etisk handel og samfunnsansvar (CSR). Vi tar dette ansvaret på alvor fordi det ikke bare er viktig i dag, men det er avgjørende for en bærekraftig fremtid. Sammen med våre ansatte, kunder og partnere streber vi kontinuerlig for å nå våre bærekraftmål.

Norwegian fjords

PERSONVERN

Vi hos Granberg AS og våre datterselskap er forberedt på å gjøre deg trygg og rolig i forhold til hvordan vi håndterer dine personopplysninger når du bruker våre tjenester eller på noen måte er i kontakt med oss.

BÆREKRAFT

Det er viktig å ha bærekraft forankret i hele bedriftskulturen og forretningsdriften. Granberg er en sertifisert bedrift i henhold til kvalitets- og miljøstandardene ISO9001:2015 og ISO 14001:2015. Det innebærer et målrettet arbeid for å møte kravene og forventningene til myndighetene, vårt marked og andre interessenter.

pulpit rock in the fog

RAPPORTER UETISK OPPFØRSEL

Hvis du ser noe som bekymrer deg – er dette et trygt sted å rapportere det.

Hvis du har opplevd eller mistenker uetisk aktivitet i vår leverandørkjede eller at Granbergs retningslinjer ikke blir fulgt, kan du rapportere dette trygt og anonymt til oss ved å bruke vårt rapporteringsskjema for uetisk praksis.

Rapporter din bekymring anonymt ved å klikke lenken under.

Green dot

GRØNT PUNKT

Som medlem av Grønt Punkt Norge AS støtter vi programmer for resirkulering av brukt emballasje. Grønt Punkt Norge er ansvarlig for finansiering og drift av programmer for gjenvinning av de fleste typer emballasje. Grønt Punkt Norge tilbyr en helhetsløsning for fremtiden gjennom gjenvinning, og Granberg AS er selvfølgelig medlem.

Aktsomhets-
vurdering

I henhold til åpenhetsloven og OECD-retningslinjene publiserer vi fra 2022 en årlig redegjørelse av våre aktsomhetsvurderinger og oppfølging av sosialt ansvar og etiske retningslinjer i leverandørkjeden.

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du i at vi kan samle informasjon om deg til forskjellige formål, inkludert: Statistikk og markedsføring.