OM OSS

HELPING DOERS PERFORM FEARLESSLY SINCE 1961.

For noen mennesker betyr det å være trygg å holde seg unna skade. Men noen forstår at for en komfortsone, en trygg sone, så må noen ha mot nok til å utforske det ville, og kanskje til og med det farlige. Å brette opp ermene og få jobben gjort.
 
De er verdens gjørere. Og akkurat som dem er «det å gjøre» i vårt DNA. Det ligger i blodet vårt. Siden 1961 har vi hjulpet mennesker å prestere fryktløst ved å tilby førsteklasses håndbeskyttelse for ulike bransjer.

VÅRE VERDIER.

 • Ærlighet 
  Vi er stolte av hvem vi er og produktene vi produserer. Vår tillit tillater oss å være åpne og transparente i alle våre beslutninger. Slik får vi tillit fra kundene våre og klarer å skape sunne, langvarige relasjoner. 

 • Lidenskap
  Hos Granberg brenner vi virkelig for det vi gjør: å hjelpe folk til å føle seg trygge. Dette er drivkraften som holder oss oppdatert, og motiverer oss til å alltid lære mer og fortsette å utvikle oss. 

 • Djervhet
  På Granberg vil vi heller prøve og feile enn å risikere å stagnere. Med en modig tankegang er vi ikke redde for å utforske ukjente måter å finne nye, bedre løsninger som vil lede bransjen fremover.

 • Fagkunnskap 
  Med mer enn 60 aktive år i bransjen har vi samlet ekspertisen som trengs for å konsekvent levere høykvalitetsprodukter – utviklet for å yte optimalt i enhver situasjon.

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du i at vi kan samle informasjon om deg til forskjellige formål, inkludert: Statistikk og markedsføring.