Om Kozane®

HØYTEKNOLOGISKE OG KUTTRESISTENTE STOFFER

Granbergs FoU-team skapte Kozane®-serien av høyteknologiske stoffer med sikte på å tilby korrekt beskyttelse gjennom nærhet til kunden, responsivitet, kunnskap og teknologisk innovasjon.

MENTAL HELSE OG SPESIALPEDAGOGIKK

Vårt avanserte stoff, Kozane® Invicta, som er motstandsdyktig mot rift og punktering, ble utviklet for å skape klær som motstår rift, spesielt til sårbare pasienter og fanger, der tradisjonelt tøy og sengetøy kan øke risikoen for selvskading. Dens høye punkteringsmotstand gjør den ideell for produksjon av beskyttende plagg som er motstandsdyktige mot bitt og kloring, spesielt for ansatte innen spesialpedagogikk og psykisk helse som jobber med brukere og pasienter med utfordrende atferd.

Kozane® Strongwear er en serie anti-ligaturplagg og sengetøy laget av vårt spesielle Kozane® Invicta-stoff, designet for å være motstandsdyktig mot rifter, egnet for situasjoner med isolasjon. Inkluderer fullstendig riftsikre sømmer (sømmene er forsterket med høy styrke tråd, noe som øker både trekk- og rivemotstanden), gir komfort og, aller viktigst, minimerer risikoen for selvskading. Inkluderer fullstendig riftsikre sømmer (sømmene er forsterket med høystyrke tråd, noe som øker både trekk- og rivemotstanden), gir komfort og, aller viktigst, minimerer risikoen for selvskading.

SPORT & FRITID

Kozane®-stoffene med høy ytelse kan benyttes til sportsaktiviteter, som for eksempel ishockey, hurtigløp på skøyter, motorsykling, hurtigbåtliv og ridning. Andre bruksområder inkluderer holdbart fottøy, klær (som har lang levetid og er motstandsdyktige mot slitasje og punktering), samt tyverisikre-vesker og bagasje.

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du i at vi kan samle informasjon om deg til forskjellige formål, inkludert: Statistikk og markedsføring.